Предлагаме Ви кратка справка за материалите за изработка на бельо за да направим по-лесен Вашият избор на продукти от каталога на belioonline.com

ЕСТЕСТВЕНИ ВЛАКНА

БАМБУКЕстествени бамбукови влакна в комбинация с еко памук; оставя приятно, свежо усещане.
ПАМУКCO/BWЕстествени влакна от растението – много добре абсорбираща материя. Позволява да се глади при висока температура. Може да се преработва до постигане на най-добро качество, до оптимизиране на сбръчкването и свиването.
КОПРИНАSEЕстествена материя с луксозно излъчване, галеща кожата. Изисква малко повече грижи за подръжка.
ЛЕНLIМного абсорбираща материя с естествен блясък. Може да се пере и глади при висока температура.

ВЛАКНА С ЕСТЕСТВЕН ПРОИЗХОД

ВИСКОЗАVIРегенерирано целулозно влакно. Материалът е приятен на допир и удобен за носене, оставящ леко, ефирно усещане.
МОДАЛCMDРегенерирано целулозно влакно с много характерни плътност и еластичност при намокряне. Материята е приятна на допир, по-мека е от вискозата и приятна за носене, оставяща ефирно усещане.
АЦЕТАТWOВидоизменена целулоза. Материя с благородническо излъчване, пада тежко, почти не се мачка. Лесно се подържа, пере се на ниска температура.

МОДЕРНИ ВЛАКНА

ПОЛИАМИДPA, PA6, PA66Синтетично влакно, плътно и твърдо, не се мачка. Лесно за подръжка, пере се при ниска температура.
ПОЛИЕСТЕРPESСинтетично влакно, подобно едновременно на вълна, коприна и памук. Плътно и твърдо, не се мачка, нито се свива. Лесно се подържа и съхне бързо.
ЕЛАСТАНEL, PUR, MEМатерия с много добра еластичност и разтегливост, използвана в комбинация с други влакна за изработка на впити, по тялото дрехи.