x

Мъжкото бельо

Мъжкото бельо

Елегантно и практично бельо за мъже - това вече не е трудно, при нас има голямо разнообразие от мъжко бельо. Силния пол иска да е в крак с модата, а производителите са мотивирани да предложат комбинация от удобство и съвременни технологии, така търсени от клиентите. В онлайн магазин "По-доброто бельо" ще откриете огромно разнообразие от мъжко бельо.

Как да направите правилния избор?

Освен модерно бельото трябва да е удобно и с високо качество. При нас то е именно такова. Можете да проверите това, като разгледате предложенията в раздела за мъжко бельо на нашия онлайн магазин. Ние ще ви предложим висококачествени стоки от водещи български и италиански производители. Можете да изберете италианско мъжкото бельо Помпеа, Серджо Тачини, Енрико Ковери и българско мъжко бельо Спико, Бохем, Лорд и др.

Висококачествени платове и практичност - това са основните предимства на тези марки. С тях винаги ще бъдете модерен и стилен!

ЕСТЕСТВЕНИ ТЪКАНИ ИЛИ СИНТЕТИКА?

При мъжкото бельо е изключително важен материалът от който е изработено. Най-добрият материал е естественият. Моделите на бельо от памук и еластан са в основата на всяка модерна колекция. Дизайнерите се грижат не само да сте модерни, но и за здравето Ви. Производителите в желанието си да запазят здравето на хората търсят най-мъдрото решение. Те използват висококачествени материали и иновативни технологии. Например, някои компании добавят към своите продукти, специални микрокапсули, а Слоги частици сребро, а други фибри Coolmax. Често компаниите за производство на бельо, използват и био-памук. За да направят материал мек и кадифен - Tencel ( например вълнените клинове на Бохем ) добавят към него (естествени вискоза влакна, изработени по сложна технология), лиосел (прежда целулоза) или модал (модернизирано вискозно влакно, подобни на бамбук).

Микрофибърът е все още популярен, доминиращ в колекциите на модните дизайнери. Този плат се обновява всеки сезон, започва да прилича на естествен памук.

Мъжете обръщат внимание не само на материята но и на шевовете . Днес изключително популярно е безшевното бельо. То е абсолютно невидимо под дрехите и е много удобно за носене, като за по-добър естетичен вид се изработва с плоски шевове по краищата.

Сподели с приятели