x

Спортни сутиени

филтър

Спортен сутиен SieLei 1824
Спортен сутиен SieLei 1824

Спортен сутиен SieLei 1824

Нова колекция SieLei BEAUTY сутиен 1824.Спортен сутиен с мека чашка без банели.Изработен от специалн..

38.90лв.


Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Спортни сутиени от онлайн магазин По-доброто бельо

Участието в активен спорт без специално бельо, може да доведе до увисване на бюста в близко бъдеще. За да се избегне това и да се запази здравето на гърдите си, по-добре да закупите сутиен за спорт, които ще бъде удобен и функционален през целия ден. За активни жени, нашия онлайн магазин е подготвил богата гама от специални бюстиета и спортни сутиени на достъпна цена.

Сутиен за спорт - максимален комфорт за активни жени

Какви са предимствата на спортния сутиен?

Правилна поддръжка за да се избегнат болки в гръдния кош, гърба и раменете по време на спортни дейности. Спортния сутиен намалява движението на гръдния кош, като помага за предотвратяване на появата на стрии.

Безшевни сутиени и модели с плоски шевове Не дразнят кожата.

Специална материя не пречат на кожата да диша.

Спортните сутиени не ограничават движението. Еластичния колан под гърдата придържа добре бюста без да го смачква

Осигури максимална подкрепа без подплънки и модели

Ние следваме модните тенденции, така че в нашият магазин редовно се появяват най-добрите нови дамски спортни сутиени . Широка гама позволява да изберете модела за вашия вкус на най-добра цена.

Имаме класически сутиен бяло, бежово и черно. Както и като модел на ярки цветове: червен, син, зелен и др .. Те могат да бъдат едноцветни и цветни

Сутиените за спорт са подходящи и даже препоръчителни за след поставяне на импланти, има красиви сутиени с цип отпред.

Сутиените са направени от естествени влакна (памук) или еластични дишащи материали: полиестер, ликра, найлон и ликра. В допълнение, често комбинация от различни тъкани.

Имаме както бельо стандартни размери (A, B, C),така  можете да изберете сутиен за голям бюст (D, E, F).

Важно е, един спортен сутиен да отговаря точно на размера на бюста. Той не трябва да стяга гръдния кош, или  да е много свободен, презрамките не трябва да падат от раменете.

Конкурентни цени за спортен сутиен в По-доброто бельо

Бельо - този детайл от гардероба Ви, което със сигурност трябва да бъде с високо качество. Това важи и за спортните сутиени, тъй като те трябва да са не само красиви, но също така и да защитават  гърдите Ви по време на физическа активност.

Евтините спортни модели могат да бъдат неудобни, да се отпуснат бързо или да спарват бюста, и така нататък. Затова при  избора на бельо за спорт, е необходимо да се съсредоточите върху неговото качество и надеждност.В По-доброто бельо лесно можете да изберете стилен спортен сутиен, който ще отговаря на вашите очаквания.