x

поръчайте обаждане

Доставка

Уважаеми посетители и клиенти,

Стоките поръчани от нашият електронен магазин belioonline.com се доставят с куриерска фирма Еконт или Спиди до Ваш адрес или офис на Еконт или Спиди, указан при заявката. Плащането се извършва с наложен платеж при доставката. Доставките до адрес се извършват с куриер от понеделник до петък от 9 до 17.30ч. за доставка в събота до 13.30ч. и във фиксирано време (във, пред и след конкретен час (+-30мин.)) се заплаща допълнително сумата от 2лв. на куриерската фирма. Доставки не се извършват в неделя и официални празници.

До офис на Еконт:

Цена на доставка 3.50лв.

Срок на доставка от 1 до 2 работни дни. Поръчката се взема от офис на Еконт в удобно за Вас време. Моля напишете желания от Вас Офис в коментар към поръчката.

До офис на Спиди:

Цена на доставка 3.50лв. Срок на доставка 1 до 2 работни дни. Поръчката се взема от офис на Спиди в удобно за Вас време. Моля напишете желания от Вас Офис в коментар към поръчката.

До адрес за цялата страна:

Цена на доставка 5.50лв. Срок на доставка от 1 до 2 работни дни. Доставката се извършва от Еконт или Спиди на посоченият от Вас адрес.

За гр.Варна:

Напълно безплатна доставка до адрес. Цена на доставка 0.00лв. Срок на доставка от 1 до 2 работни дни. Доставката се извършва от наш служител.

Безплатна доставка:

Напълно безплатна доставка при покупка над 50лв. до адрес или офис на Еконт или Спиди. Срок на доставка от 1 до 2 работни дни. Доставката се извършва от Еконт или Спиди.

Всички стоки пътуват в рекламни торбички, моля ако желаете дискретна опаковка да го напише в коментар към поръчката.